Bewegung !

I got in 🙂

Very strange… today i felt very happy and at the same time not really able to jump in joy and shout or do those things that people do when they’re happy (but i never really do those things). But anyway, i AM happy and really looking forward to the next few months.

So the plan is: USA in January, then a quick and busy visit to Sweden (leave the appartment, move my things…) and then in February – Freiburg !!

🙂

5 thoughts on “Bewegung !

 • Ska du lĂ€mna lĂ€genheten för gott? Jag hĂ€nger inte med … hörde först hĂ€rom dagen att du ska till Tyskland. Skönt för dig att slippa hemska Sverige sĂ„ hĂ€r Ă„rs. Bu!

  • Det Ă€r inte sĂ„ mĂ„nga som hĂ€nger med. Jag har nog gjort ett antal mĂ€nniskor (inklusiv mig sjĂ€lv?) ganska förvirrade. Jag ska till London om ungefĂ€r en timme och dĂ€rifrĂ„n till NY. Jag kommer att vara dĂ€r i USA i drygt 3 veckor. Sen kommer jag hem till Stockholm för att flytta ut frĂ„n lĂ€genheten (bĂ„de Eugen och jag flyttar ut) och knappt tvĂ„ veckor senare Ă„ker jag till Tyskland och Ă€r dĂ€r fram till slutet av april. Jag har en lĂ„t pĂ„ hebreiska i pĂ„ min i-pod om vandring, hemlöshet, ensamhet och israel och jag fĂ„r lite tĂ„rar i ögonen nĂ€r jag hör den. Det Ă€r nog nĂ„gonting i den lĂ„ten som jag kĂ€nner igen mig i, i alla fall nu. Men det Ă€r blandat med ganska mycket glĂ€dje.

   Jag hoppas du fÄr nÄgot meddelande och lÀser det hÀr svaret, det hÀr med blogg Àr nytt för mig och jag Àr inte helt 100 pÄ hur det funkar. Kram pÄ dig och vi hörs.

 • jag hĂ€nger inte heller med… iaf. jĂ€ttekul att du kommer till Tskl!!! vĂ€lkommen!! vad ska du göra hĂ€r? kram!!

  • Hej Wilken!
   Den respons jag fĂ„r oftast frĂ„n folk nuförtiden Ă€r “jag hĂ€nger inte med”. SĂ„ jag Ă€r inte sĂ„ förvĂ„nad… Jag ska gĂ„ en kurs (3 mĂ„nader) i dans och rörelse i Freiburg pĂ„ en skola som heter Bewegungs-art. Det ska bli kul (tror jag) att tillbringa lite tid i Tyskland. Jag ser fram emot det. Hur Ă€r det med dig? Var Ă€r du och vad gör du? 🙂

   Kram,
   Michael.

 • hejsan! Ă€r i tskl (nĂ€rmare bestĂ€md i LĂŒdenscheid) och jobbar som trainee pĂ„ ett företag som tillverkar belysningsarmaturer… har det jĂ€ttebra! hoppas att Ă€llt Ă€r vĂ€l med dej med! hör av dej nĂ€r du Ă€r i Freiburg! kram, wilken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.